Rakennusurakointimme Jämsästä tarjoaa rakentamisen ja saneeraukset avaimet käteen -periaatteella

Pyydä tarjous urakallesi

Jämsän Metalli ja Kuljetus tarjoaa rakennusurakointia, kuten rakennustöitä ja saneerauksia, avaimet käteen -periaatteella Jämsästä käsin kaikkialla Keski-Suomen alueella ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Rakentaminen ammattitaidolla kaikkiin kohteisiin

Yrityksemme on rakentamisen vahva ammattilainen, joka on hankkinut kannuksensa jo useissa eri rakennusurakoissa. Olemme tehneet töitä niin yksityisille kotitalouksille, rakennusliikkeille, muille yrityksille kuin julkiselle sektorillekin. 


Jämsän Metalli ja Kuljetus on vastannut monista pienistä ja keskisuurista rakennusurakoista pääurakoitsijana ja toiminut myös isommissa hankkeissa aliurakoitsijana. Rakennuskohteet ovat pitäneet sisällään monenlaisia töitä aina roskakatoksista halleihin ja omakotitaloista vapaa-ajan asuntoihin ja kesämökkeihin.

Rakennuspalvelumme käsittävät:

  • omakotitalojen rakentamisen

  • mökkien ja vapaa-ajan asuntojen rakentamisen

  • rivitalojen rakentamisen

  • huoltohallien rakentamisen

  • erilaisten rakennusten saneeraukset

  • rakentamisen sähkötyöt, kuten rakennusten sähköurakoinnit ja sähkötyöt.

Rakennusurakointi, Jämsän Metalli ja Kuljetus, Jämsä

Rakentaminen perustuksista viimeistelyyn

Jämsän Metalli ja Kuljetuksen kokeneet työntekijät toteuttavat erilaiset talonrakentamisen projektit alusta loppuun. Rakennamme omakotitalot, vapaa-ajanasunnot, mökit ja muut rakennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Teemme työmme kokonaisvaltaisesti alusta loppuun ja avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme siis kaikesta aina rakennuksen pohjatöistä ja niissä tarvittavista maa-aineksista rakennuksen pystyttämiseen ja viimeistelyyn. 


Yli 30 vuoden kokemuksemme rakentamisesta takaa laadukkaan lopputuloksen. Kun annat ammattilaisten toteuttaa rakennusprojektisi, vältyt virheiltä ja jälkikäteen havaituilta yllättäviltä puutteilta – saat lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen!

Yhteydenottoon

Sisä- ja ulkotilojen saneeraukset kattavasti

Yrityksemme toteuttaa kattavasti erilaiset sisä- ja ulkotilojen saneeraukset. Meillä on vuosien kokemus julkisivusaneerauksista sekä sisätilojen remonteista, kuten tasoitus- ja maalaustöistä. Voit tilata kaiken saneerauksessa ja remontissa tarvitsemasi saman katon alta! 


Teemme kaikki työt vahvalla ammattitaidolla ja korkealaatuisella lopputuloksella. Tavoitteemme on, että asiakas on tyytyväinen kokonaisuuden lisäksi myös yksityiskohtiin.

Lue purku- ja timanttitöistämme
Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä – me palvelemme sinua!

Rakentamisessa ja saneerauksissa sinua palvelee:

Arttu Kaukonen
 arttu.kaukonen@jmkoy.fi
 040 587 7833