Laadukkaat metallityöt Jämsästä

Katso yhteystietomme

Jämsän Metalli ja Kuljetus valmistaa korkealaatuiset rauta- ja metallituotteet, kuten säiliöt ja asfalttileikkurit, Jämsässä. Valmistamme tuotteita niin yritysten kuin teollisuudenkin käyttöön.

 Teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistus toteutusluokissa EXC1, EXC2 EN 1090-2:2009+A1:2011 vaatimusten mukaisesti.

Monipuolinen valikoima tuotteita

Jämsän Metalli ja Kuljetuksen monipuoliseen metallitöiden valikoimaan kuuluu erilaisia metallituotteita, kuten lavoja, asfalttileikkureita ja erilaisia teräs­rakenteita. Saat meiltä kaikki teräs- ja rautarakennetyöt CE-merkinnällä. Valmistamme myymämme tuotteet omissa tuotantotiloissamme Jämsässä, mutta toimitus onnistuu kaikkialle Suomeen. Tutustu tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä!

Tuotteisiimme kuuluvat:

  • asfalttileikkurit

  • kauhat ja trukkipiikit

  • lavat

  • teräs- ja rautarakennetyöt

  • säiliöt.

Rakennusurakointi, Jämsän Metalli ja Kuljetus, Jämsä

Asfalttileikkurit

Meiltä saat laadukkaat ja kestävät asfalttileikkurit ammattikäyttöön. Asfalttileikkureita on saatavilla useilla eri kiinnikkeillä (koneen sopivuudet 5,5–25 t). Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Kauhat ja trukkipiikit

Valmistamme korkeatasoisia kauhoja ja trukkipiikkejä. Trukkipiikkejä on tarjolla erityyppisin kiinnikkein ja leveyksin – kysy lisää!

Yhteydenottoon

Lavat

Valmistamme teräslavat mittatilaustöinä kaikenlaisiin tarpeisiin Jämsän tuotantotiloissamme. Saat meiltä kotimaisen käsityön laatua!

Teräs- ja rautarakennetyöt

Tuotamme CE-merkinnällä varustettuja teräsrakenteita. Saat meiltä myös kaikenlaiset rautarakenteet, kuten esimerkiksi rautaraput, huolto- ja hoitotasot, porraskaiteet ja parvekekaiteet. Lisäksi tarjoamme teräsrakenteet, kuten teräskaiteet ja RST-työt.

Säiliöt

Olemme VTT:n sertifioima säiliövalmistaja. Valmistamme erikokoisia polttoainesäiliöitä diesel-, bensiini- ja polttoöljykäyttöön.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä – me palvelemme sinua!

Metallituotteissa sinua palvelee:

Petri Peltonen
 petri.peltonen@jmkoy.fi
 040 547 9656