Purkutyöt kunnon koneilla ja osaamisella Jämsästä

Katso yhteystiedot tästä!

Me huolehdimme rakenteiden ja rakennusten purkutöistä rivakasti osa- tai kokonaispurkuna. Meiltä löytyy sekä hyvä kalusto että vahva osaaminen purkamiseen Jämsästä, ja tuomme ne avuksesi Keski-Suomeen ja tarvittaessa joustavasti muuallekin Suomeen. 

 Ota yhteyttä ja pyydä tarjous purku-urakkaasi varten. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Monipuolisesti kaikki purkutyöt ammattilaiselta

Vanhaa on joskus purettava pois uuden tieltä tai esimerkiksi maisemaa pilaamasta. Me huolehdimme ammattitaidolla ja riittävän kaluston avulla kaikenlaisista purkutöistä eri vaiheineen. 


Puramme esimerkiksi erilaiset rakennukset osa- tai kokonaispurkuna tarpeidesi mukaan. Hoidamme niin omakotitalojen, mökkien, kerrostalojen kuin teollisuuskiinteistöidenkin purut pienistä suuriin hankkeisiin. Teemme purkutöitä esimerkiksi rakennusliikkeille, mutta myös yksityisille asiakkaille ja julkiselle sektorille.

Saat meiltä:

  • rakenteiden ja rakennusten purkutyöt

  • purkujätteiden asianmukaisen käsittelyn

  • materiaalien toimituksen kierrätykseen ja uusiokäyttöön

  • myös timanttiporaukset ja -sahaukset.

Purkutyöt, Jämsän Metalli ja Kuljetus, Jämsä

Monipuolinen kalusto takaa onnistumisen

Käytämme rakennusten purkamiseen monipuolista kalustoamme, joka käsittää muun muassa kaivinkoneita, kuorma-autoja ja murskaimia. Hoidamme myös timanttiporaukset ja -sahaukset timanttiporaus- ja timanttisahauskalustomme avulla. Käytössämme on lisäksi useita kuljetus- ja roskalavoja, joiden avulla purkutyömaan tyhjennys- ja siivoustyöt hoituvat nopeasti ja vaivattomasti.

Tutustu tarkemmin kalustoomme

Siivoamme jälkemme ja kierrätämme materiaalin

Meidän työmme jälkeen purkupaikka on siinä kunnossa, että maisemointi tai uudelleen rakentaminen voi alkaa. Viemme vanhat rakenteet pois ja huolehdimme purkujätteen asianmukaisesta käsittelystä. 


Teemme purkutyöt lajittelevana purkuna, jolloin lajittelemme kaikki materiaalit heti työmaalla. Toimitamme kierrätykseen sellaisen materiaalin, joka on vielä jatkohyödynnettävissä. Suurin osa purkamisessa syntyvästä materiaalista on lajiteltuna käyttökelpoista sellaisenaan, murskattuna tai energiatuotannon raaka-aineena.

Lue myös metallitöistämme