Sähkö-, rakennus- ja maan­rakennustyöt saman katon alta!

Laadukkaat tuotteet metallista Jämsässä valmistettuna

Jämsän Metalli ja Kuljetus valmistaa laadukkaat tuotteet metallista. Meillä tehdään esimerkiksi lavoja, asfaltti­leikkureita ja erilaisia teräs­rakenteita niin yritysten kuin teollisuudenkin käyttöön. Kaikki tuotteet valmistetaan omissa tuotanto­tiloissamme Jämsässä, mutta toimitus onnistuu valta­kunnallisesti ympäri Suomea. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä, mikäli mielenkiintosi heräsi!

Asfaltti­leikkurit

Meiltä saat laadukkaat ja kestävät asfaltti­leikkurit ammatti­käyttöön. Asfalttileikkureita on saatavilla useilla eri kiinnikkeillä (koneen sopivuudet 5,5-25 t).

Kauhat ja trukkipiikit

Valmistamme korkeatasoisia kauhoja ja trukkipiikkejä. Trukkipiikkejä on tarjolla erityyppisin kiinnikkein ja leveyksin – kysy lisää!

Lavat

Teräslavat mittatilaus­töinä kaikenlaisiin tarpeisiin kotimaisena käsityönä valmistettuna Jämsän tuotanto­tiloissamme.

Teräs- ja rauta­rakennetyöt

Tuotamme CE-merkinnällä varustettuja teräsrakenteita. Saat meiltä myös kaikenlaiset rautarakenteet, kuten esimerkiksi rautaraput, huolto- ja hoitotasot, porraskaiteet ja parveke­kaiteet. Lisäksi tarjoamme teräsrakenteet, kuten teräskaiteet ja RST-työt.

Säiliöt

Olemme VTT:n sertifioima säiliövalmistaja. Valmistamme erikokoisia polttoaine­säiliöitä diesel-, bensiini- ja polttoöljykäyttöön.